Thursday, November 15, 2007

Vai de Steaua mea!

Luni seara, frig de nu se poate, eu singur acasa,ce sa fac? Ce sa fac? De iesit la o bere nu aveam chef( parca si aud comentariile, pensionarule, bosorogule, etc, etc), ce-i drept eu chiar nu aveam chef de nimic. Mananc ceva, bag o tigara, beau un pahar de vin, hai 2 , si PING!!!! Imi aduc aminte ca Steaua are meci acasa luni, o restanta cu Pandurii. Great, ma duc!!! In cinci minute sunt echipat, fularul cu echipa favorita la gat si go!!! Ma urc in masina, pornesc la drum si la Piata Muncii imi aduc aminte de cele doua pahare de vin. Fuck!!! No problem, las masina parcata pe un loc interzis iau taxiul si spre Ghencea tata, la meci, festival de goluri, distractie, atmosfera superba, ce sa mai, visam si eu cu ochii deschisi. Ajung la stadion, lume multicica, vreo 8000 de oameni, imi iau bilet la tribuna 0, snobule- imi zice acum sotia, intru, imi cumpar semintele de rigoare la suprapret, ma asez pe scaunul rezervat.
Si incepe meciul .................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................
Si s-a terminat meciul................................................................................................................
Pastele mamii lor de animale, mortii ....., ranitii acesta este fundalul muzical pe care desfasoara iesirea mea din stadion, cu capul plecat, inghetat bocna, dand marunt din buze.

O iau incet spre casa, toata lumea il injura pe becali, nici macar nu merita sa-i scriu numele cu litera mare, eu imi cautam un traseu printre balti si noroi, ca doar avem echipa si stadion de Champions League nu? Ma gandesc sa iau tramvaiul, e full, asa ca mai bag mana odata in buzunar pentru 20 de lei noi de taxi.

Rezumat:
20 lei taxi dus
20 lei taxi intors
30 lei fes cu Steaua
25 lei bilet la tribuna 0
6 lei seminte si o cola
TOTAL GENERAL= 101 lei si o seara de cacat, tenisii murdari de noroi si dragostea mea nepretuita pentru echipa putin lovita.
Steaua 0- Pandurii 0

4 Comments:

Blogger brand new friend said...

:))

November 15, 2007 at 12:21 PM  
Blogger ange de nuit said...

vai de steaua ta!!
Am savurat partea cu comentariile de la inceput:))

November 18, 2007 at 10:29 PM  
Blogger Nicu said...

Fratele meu, Bucurestiul e pentru teatru. Fotbal poti vedea la Milano, Manchester, Londra, Madrid. Asa ca adapteaza-te si tu... Sau muta-te! :)

November 24, 2007 at 11:08 AM  
Blogger brand new friend said...

Hellooooooo!
mai scrii ceva odata? sau gata - a fost doar o demostratie ca poti sa tastezi 5 post-uri pe net?

November 24, 2007 at 12:08 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home