Wednesday, November 28, 2007

Ssssst, sa nu afle Monica!

Stati asa sa ma sterg pe maini mai bine.... Gata.
Asadar, joi seara. A! by the way, Steaua iar n-a castigat! Sau ar trebui sa scriu un post Vai de Steaua mea 2 sau Vai de Steaua mea se intoarce, dar nu merita. Fuck it!
Asadar, joi seara, home alone, iar, Monica e plecata din tara..... Sunt plictisit, no Lehliu Gara astazi pentru mine. Am vazut un film naspa pe HBO! Ata ete!
Se facea ca pe la ora 19:30 mi se face foame mare, a..... Bologneseleeeeee, mmmmmmm.( Radu stie de care!!!) Ma duc la frigider, iau bolul, bolul acela dumnezeiesc, mmmm, delicios, si acum imi ploua in gura.....
Stati sa va zic cum a fost. Aseara ma apuca dorul de gatit( Scuze Radu ca nu te-am invitat!) si ma duc la magazin, cumpar carnea de vitel, mi-o toaca femeia aia mu moaca care cerea bataie dar o ignor pentru ca am trecut pe Valeriana si aia ma calmeaza enervant de mult, ma duc acasa, si ma apuc de treaba. Cu ceva timp inainte o trezesc pe mamaia si pe Matei din somn pentru ca eu am crezut ce e 18:00 cand de fapt era 17:00, si asa mai departe...
Tai o ceapa bucati bucati, usturoiul, le pun la calit, iau carnea tocata o pun in tigaie impreuna cu bucatelele aurii de ceapa calita care deja sfaraiau si mirosea pe toata scara( asta stiu de la Monica), o las sa se rumeneasca bini, pun rosiile decojite si taiate cubulete, le bag repede repede in tigaie sa se uneasca intr-un tot unitar cu acel continut divin din tigaie si orgasmul vine dupa ce torn un pahar de vin alb peste tot sa-i mai domoleasca nitel.
Dupa aceea mai curat vreo 3-4 catei de usturoi, scot untul din frigider sa se mai inmoaie putin, condimentele din dulap, o mut pe Ritza ca ii tot dadeam peste cusca, tai baghetele de paine...
Aaaa, astea sunt pentru painea cu usturoi, adica pentru Garlic Bread. Mmmmm, folosim pentru prima data cuptorul .....
Termin si cu painea cu usturoi. Intre timp sexul nebun din tigaie se inteteste, orgasme de miros si culoare inunda scara blocului si cred ca vecinii ma urasc, as if I would give a fuck!

La masaaaaaaa!!!!!!!!!!, O strig pe Monica!
Papa buna.... mancam fara sa vorbim sau sa ne uitam unii la altii, vinul aluneca usor pe gat acum.
A! ramasesem la bolul din frigider. Il scot, il bag la microunde, se incalzeste, dau sa-l scot si .........
dezastru, Katrina 2, am scapat bolul din manaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mancarea mea e pe gresie..............bolul e insa intact.....................mi-e foame .......................... si bolognesele mele sunt ...
Offfffffffff..... sunt trist, bolognesele mele, mmmmm

Thursday, November 15, 2007

Vai de Steaua mea!

Luni seara, frig de nu se poate, eu singur acasa,ce sa fac? Ce sa fac? De iesit la o bere nu aveam chef( parca si aud comentariile, pensionarule, bosorogule, etc, etc), ce-i drept eu chiar nu aveam chef de nimic. Mananc ceva, bag o tigara, beau un pahar de vin, hai 2 , si PING!!!! Imi aduc aminte ca Steaua are meci acasa luni, o restanta cu Pandurii. Great, ma duc!!! In cinci minute sunt echipat, fularul cu echipa favorita la gat si go!!! Ma urc in masina, pornesc la drum si la Piata Muncii imi aduc aminte de cele doua pahare de vin. Fuck!!! No problem, las masina parcata pe un loc interzis iau taxiul si spre Ghencea tata, la meci, festival de goluri, distractie, atmosfera superba, ce sa mai, visam si eu cu ochii deschisi. Ajung la stadion, lume multicica, vreo 8000 de oameni, imi iau bilet la tribuna 0, snobule- imi zice acum sotia, intru, imi cumpar semintele de rigoare la suprapret, ma asez pe scaunul rezervat.
Si incepe meciul .................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................
Si s-a terminat meciul................................................................................................................
Pastele mamii lor de animale, mortii ....., ranitii acesta este fundalul muzical pe care desfasoara iesirea mea din stadion, cu capul plecat, inghetat bocna, dand marunt din buze.

O iau incet spre casa, toata lumea il injura pe becali, nici macar nu merita sa-i scriu numele cu litera mare, eu imi cautam un traseu printre balti si noroi, ca doar avem echipa si stadion de Champions League nu? Ma gandesc sa iau tramvaiul, e full, asa ca mai bag mana odata in buzunar pentru 20 de lei noi de taxi.

Rezumat:
20 lei taxi dus
20 lei taxi intors
30 lei fes cu Steaua
25 lei bilet la tribuna 0
6 lei seminte si o cola
TOTAL GENERAL= 101 lei si o seara de cacat, tenisii murdari de noroi si dragostea mea nepretuita pentru echipa putin lovita.
Steaua 0- Pandurii 0

Wednesday, November 7, 2007

FCUK me hard and deep!!!!!

De ce exista imbecili pe lumea asta? Sa apara imbecilul imbecililor la suprafata?
Acum vreo cinci minute am citit un post al unui prieten, si simt nevoia sa va impartasesc niste idei marete.
Sunt de parere ca Blogul e casa ta, e locul in care inviti oamenii la tine acasa, locul in care bei un sprit cu amicii, povestesti vrute si nevrete, te uiti la un meci( sper sa bata Steaua astazi- 4 a change), mai bagi o friptura, samd.
Insa mai exista unii care dau peste tine in casa, intra cu bocancii plini de cacat si mai lasa si urme pe covor sau parchetul proaspat lustruit. Astia ma seaca rau, si mai ales ma enerveaza ca sunt din ce in ce mai multi, se ascund sub niste nick-uri sau anonime, se cred destepti, a tot stiutori, dic heads.
De ce frate?
Norocul meu este ca sunt begginer in ale blogului si pagina asta nu e prea vizitata si stau acum si ma gandesc( stiu, doare, prevad si asemenea comentarii) de ce sa mai scriii frate cand vine unu si se pisa pe tine? Doar pentru placerea de a te sterge si merge mai departe? Doar pentru ca tu inca mai crezi ca vor fi altii care iti vor aprecia efortul si nu neaparat continutul? Sau doar pentru ca e trendy? Fcuk me hard and deep 'cause io tot nu inteleg!
Observ fenomenul Blog, imi place sa imi exprim parerea, buna, rea, imi place sa vad ce gandesc altii, despre ce se mai discuta lately, spre exemplu am citit ieri un post al unei domnisoare despre aventura ei la coafor, super tare, ( vad niste fete strambandu-se la citirea acestei expresii) am ras cu lacrimi. Vizitez bloguri despre politichie, adventure, literatura( vezi circularthinking.blogspot.com), orice. E un mijloc de informare, e o metoda comoda to be up to date cu lucrurile.
Inca o data ma repet, FCUK me hard and deep ca io tot nu inteleg!

Anonimilor din lumea asta, get out the closet, but quietly!!!

Paul Weller again

Thank you Paul Weller


"The more I see - the more I know.

The more I know - the less I understand."

paul weller- the changingman

Asa mi-am inceput dimineata. Am ascultat melodia asta astazi de vreo 10 ori. Nu stiu de ce.


Paul Weller mi-a fost introdus in cultura mea muzicala de un foarte bun prieten, Emren, acum vreo 6 ani. The changingman a fost prima melodie pe care am ascultato. M-a fascinat in primul rand vocea lui, apoi mesajul, the lyrics,cum zic ei. Mod Father cum e cunoscut el prin Marea Britanie imi gadila si acum urechile, iar albumele Wild Wood sau Stanley Road cred ca sunt un MUST HAVE in colectia oricarui ascultaret. Il recomand intotdeauna oricui apuc, sunt obsedat de chestia asta. Cred ca am bagat pe gat aceasta muzica catorva zeci de oameni.

Imi aduc aminte si acum serile in care dansam cu Monica pe "You do something to me". God, I miss those days!!!

De ce Paul Weller? De ce astazi ?

E ziua prietenului meu Emren astazi!


Happy Birthday my mate!

I miss you, I miss getting drunk and talk till morning, I miss Gulay, I miss the party's we had and hope we could get together soon.


Time is on loan

Only ours to borrow

What I can't be today

I can be tomorrow



Tuesday, November 6, 2007

Blogistu' lui Monica!

Acestea au fost primele cuvinte pe care mi le-a adresat scumpa mea sotie azi dimineata.
Aseara a aflat de blogul meu si a facut putin de misto pe chestia asta. " Tu care esti un mut si scoate omu din tine cuvintele cu patentu'....".
Ii spun pe aceasta cale ca in cele 2 ore pe care le petrec in masina in fiecare zi pe "frumoasa" Autostrada Soarelui imi trec prin cap mii si mii de idei. Multe dinte ele sunt uitate cad vad acul de la acceleratie cum tinde maret spre acel visat 200km/h. Unele imi mai raman in cap si mai simte si omu' nevoia sa isi astearna gandurile pe ceva, eu am ales blogul. Oricum acum am sa ma retrag, mai am si treaba de facut.
Monica, te iubesc.

Monday, November 5, 2007

Escapada nocturna in Bucharest















Totul a inceput cu acest tramvai.

Apoi am mers underground and look what I've seen! Familiar?



Si s-a continuat cu o bere buna...



Si efectele....

Eu si Noica....

Iar de Carla... ce sa zic, too much work


And THE END... the long way home

Try Blackling

Este vorba despre Blackle, motor de cautare google cu backround-ul negru.
Se zice ca a fost creat pentru a salva energie.
Totul a plecat de la un domn pe nume Mark Ontkush, care a postat pe blogul sau http://ecoiron.blogspot.com un post care zice asa, si acum o sa ii dau paste si copy deoarece imi este lene sa sciu:

As noted, an all white web page uses about 74 watts to display, while an all black page uses only 59 watts. I thought I would do a little math and see what could be saved by moving a high volume site to the black format.Take at look at Google, who gets about 200 million queries a day. Let's assume each query is displayed for about 10 seconds; that means Google is running for about 550,000 hours every day on some desktop. Assuming that users run Google in full screen mode, the shift to a black background [on a CRT monitor! mjo] will save a total of 15 (74-59) watts. That turns into a global savings of 8.3 Megawatt-hours per day, or about 3000 Megawatt-hours a year. Now take into account that about 25 percent of the monitors in the world are CRTs, and at 10 cents a kilowatt-hour, that's $75,000, a goodly amount of energy and dollars for changing a few color codes.

Si uite asa a aparut Blackle.
Try it my friends.
Pana in acest moment au fost economisiti 288,591.475 Watt ora.

Saturday, November 3, 2007

iki iki iki Jimmy is a pike

Stateam astazi prin casa, nu prea aveam ce face. Sunt foarte obosit. Imi aduc aminte de Nicu, si zic hai sa-i vad blog-ul. Ok, zis si facut. Citesc despre chestia aia oribila din Italia, cu Giovanna.
Trist dar adevarat.
Asta ma duce cu mintea la ziua de vineri cand ma plimbam prin Bucuresti cu colega mea, o portugheza, Carla si trecand prin fata pe la TNB vad panoul pus de Realitatea TV. Nu intelegea ce se intampla. A trebuit sa ii explic. IT WAS FUCKING HARD!!!!
Mi-a raspuns sec si oarecum fortat " HEY, I know you are not like that! Romanian are nice people". Si ma gandesc eu acum, Should that make me feel better?
M-am simtit pentru prima oara rusinat de faptul ca sunt roman, nationalitate de care sunt mandru, cu toate ca sunt de foarte multi considerat bozgor, fiind un fel de cocktail moldoveano-unguresc cu topping de bucurestean( asta mai nou).
In acest moment vreau sa spun doar atat.
Giovanna, iarta-ne!

P.S. va rog sa fiti indulgenti cu mine deoarece aceasta este prima mea aparitie in lumea aceasta a Bloggerilor.